Tjen penger på nett
Gratis vareprøver
Vinn penger
Nyheter og artikler
VELG KATEGORI

Tjenpengerpanett.no
© 2014 - 2023, Tjenpengerpanett.no, Alle rettigheter forbeholdt tjenpengerpanett.no. - Kontakt oss - Sidekart
Nyheter og kampanjer

Vinn penger
26 September 2023

Nye konkurranser!
22 September 2023

Nye gratis vareprøver!
1 Juli 2023

Samle bonuspoeng med kredittkort
25 Mai 2022
Nyheter
Tjen penger på nett: Artikkel
Toluna
Toluna
YouGov
YouGov
Tjen penger på nett
Affiliate Markedsføring
Affiliate betyr at spesielle lenker brukes på blogger og i sosiale medier. Lenkene viser til ulike e-butikker og e-tjenester. Når en besøkende, for eksempel på bloggen, klikker på lenken og deretter gjennomfører et kjøp i E-butikken, får du en viss provisjon.

I bunn og grunn handler det om å skape trafikk til ulike nettbutikker og tjenester for så å få provisjon på hva trafikken genererer for salg.

Det vanligste er at folk med godt besøkte blogger bruker affiliate linker for å tjene penger. Siden de fleste besøkende ikke vil foreta et kjøp, kreves det derfor et stort antall følgere for at det skal være lønnsomt.

Slik kommer du i gang med affiliate markedsføring
Til å begynne med må du lage en nettside eller blogg hvor du skriver om et område som interesserer deg. Husk at du vanligvis må skrive mye innhold før du begynner å tjene penger. Derfor er det viktig at du velger et emne du er interessert i. Ellers gir du opp fordi du blir så lei.

For en nybegynner innen affiliate markedsføring anbefaler jeg deg å velge et smalt tema, da kommer resultatene som regel raskere.

Her er noen affiliate program:

Affiliate Markedsføring
Konkurranse
Mummi konkurranse