Tjen penger på nett
Gratis vareprøver
Vinn penger
Nyheter og artikler
VELG KATEGORI

Tjenpengerpanett.no
© 2014 - 2023, Tjenpengerpanett.no, Alle rettigheter forbeholdt tjenpengerpanett.no. - Kontakt oss - Sidekart
Nyheter og kampanjer

Vinn penger
26 September 2023

Nye konkurranser!
22 September 2023

Nye gratis vareprøver!
1 Juli 2023

Samle bonuspoeng med kredittkort
25 Mai 2022
Nyheter
Tjen penger på nett: Artikkel
Toluna
Toluna
YouGov
YouGov
Tjen penger på nett
Samle bonuspoeng med kredittkort
Reiser du ofte med fly, og synes ordningen med bonuspoeng er helt genial? I så fall vil du synes den er ekstra genial når du oppdager at du kan opptjene bonuspoeng langt raskere ved bruk av et kredittkort, som for eksempel SAS EuroBonus MasterCard eller Norwegian sitt eget Norwegian-kortet.

Avhengig av hvilket flyselskap du flyr oftest med, så lønner det seg naturligvis å skaffe seg et kredittkort som passer med dette.

Begge de to store norske flyselskapene har altså egne kredittkort som lar deg opptjene henholdsvis EuroBonus-poeng og CashPoints på alle kjøp du utfører med kortene. Hvor mye du opptjener per handel avhenger litt av hvilket kredittkort du velger.

Men fordelen med slike kredittkort er at du tjener bonuspoeng til bruk på flyreiser på alt du handler.

Det vil si at dine dagligvarer og øvrige innkjøp blir til bonuspoeng, og hvis man velger å bruke kredittkortet til all hverdagslig handel så skal det ikke mange månedene til før man har oppspart seg en gratis flyreise.

Ordningen er med andre ord genial for alle som skal fly en eller annen gang, ettersom det ikke koster deg noe å bytte ut bankkortet med et slikt kredittkort. Hva venter du på?


Konkurranse
Mummi konkurranse
Samle bonuspoeng med kredittkort